Over ons

Wij zijn Pandion Leiderschap. Vele organisaties in diverse sectoren stonden wij bij in het vinden van managers, directeuren, bestuurders en toezichthouders. In onderwijs, zorg, overheid, bedrijfsleven en ngo’s hebben wij onze sporen verdiend. De gemene deler in deze opdrachten: leiderschap. Of beter gezegd: bezield leiderschap.

Waarom Pandion Leiderschap?

Steeds vaker komen wij in gesprek met organisaties die worstelen met het vasthouden aan hun kernwaarden en identiteit, en die het gevoel hebben dat zij daarom concessies moeten doen aan de kwaliteit van leidinggevenden of toezichthouders. De arbeidsmarkt is krap en de vijver van mensen die vanuit identiteit gedreven waarden willen leven en handelen is heel specifiek.
 
De kracht van Pandion Leiderschap is dát specifieke netwerk! Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid en achtergrond zijn wij bekend met en hebben we feeling voor de betekenis van identiteit voor organisaties. Zo zijn wij in staat om de kwaliteit van uw management en toezicht te garanderen.

Wat doen wij?

  • Executive search, werving en selectie van managers, directeuren, bestuurders en toezichthouders
  • Interim management
  • Governance: werven, selecteren en evalueren van Raden van Toezicht en Commissarissen.

Wat maakt het verschil?

Aandacht. Wij verdiepen ons in wat u beweegt en wat u bezighoudt. Voorbij uw vraag gaan wij op zoek naar wat u nodig heeft.
Partnership. Gedurende de werving- en selectieprocedure mag u van ons commitment verwachten en vragen wij dat van u als opdrachtgever. Wij voegen onze expertise toe aan een nauwe samenwerking met u en komen zo tot de beste resultaten.
Netwerk. Door ons grote netwerk en onze doelgerichte en innovatieve wervingsstrategie, zowel online als offline, zijn wij in staat de mensen te vinden die u zoekt.
Proces. Wij staan voor een zorgvuldig en daadkrachtig proces.

Onze naam en huisstijl

Het logo van Pandion Leiderschap is een arend. Pandion is de griekse naam voor een (vis)arend. De arend wordt ook wel de koning onder de vogels genoemd. Hij is doelgericht, straalt kracht en gezag uit, heeft overzicht en een heel scherpe focus. In de bijbel wordt de arend of adelaar bijna 40 keer als symbool genoemd, waarbij ook zijn zorgende en beschermde kant wordt vermeld. De arend stimuleert en dwingt zijn jongen tot zelfstandigheid en het verlaten van de comfortzone. Hij geeft hen daarin de ruimte en ondersteunt waar dat nodig is. Al deze aspecten maken de arend tot een toonbeeld van leiderschap. In onze naam willen we bovendien partnership benadrukken. Wij willen een netwerkorganisatie zijn met een scherpe focus op waar wij goed in zijn. Voor aanvullende expertise doen wij een beroep op ons netwerk. Samenwerken, synergie, en de beste oplossing voor onze klant, staat voorop.

Pandion Leiderschap gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.