Kandidaten

Solliciteer op mooie vacatures bij christelijke organisaties

Schrijf u in bij Pandion Leiderschap en solliciteer op mooie vacatures bij christelijke organisaties. Wij richten ons op bestuurders- en managementfuncties op interimmanagement én op rollen als toezichthouder/comissaris. Waar ligt úw ambitie?

Nu inschrijven

Ons aanbod

Wij hebben regelmatig interessante vacatures voor de functie van toezichthouder/commissaris. We staan hierbij nadrukkelijk open voor startende toezichthouders.

Lees meer
Lees meer over Lees meer

We zijn regelmatig op zoek naar interim managers. We richten ons op bestuur en hoger management, vooral in zorg, onderwijs, welzijn en familiebedrijven.

Lees meer
Lees meer over Lees meer

Wilt u zich verder ontwikkelen in leiderschap? Wij hebben regelmatig vacatures voor de functie van bestuurder of manager in christelijke organisaties.

Lees meer
Lees meer over Lees meer

Carrière advies

Objectieve en frisse blik op je carrière.
Soms zie je het niet meer scherp omdat je er te dicht bovenop zit. Dat kan het geval zijn als het gaat over je werk; je bent een bepaalde richting ingegaan omdat je hiervoor in het verleden hebt gekozen, of omdat “het zo is gelopen”. Wat dan kan helpen is een frisse, objectieve blik van professionals die dagelijks bezig zijn met het herkennen van talent, drijfveren en identiteit. We kunnen je meer inzicht geven door middel van een uitgebreid interview en online testen, en we kunnen dit vertalen in carrière advies. Vervolgens geven we je concrete feedback op je CV, Linkedin profiel en algehele presentatie. We kunnen dit uitbreiden met een reallife sollicitatiegesprek met een ervaren consultant of coaching.

Nu inschrijven