Wat kunnen we voor u betekenen?

Organisaties

Wij verdiepen ons in uw organisatie

Ons vak is het vinden van de juiste mensen met de juiste leiderschapsstijl voor uw organisatie. Dat is meer dan het matchen van een functieprofiel met CV’s. De optimale match ontstaat als de ervaring, drijfveren, identiteit en competenties van de kandidaat aansluiten bij de waarden, ambities en cultuur van uw organisatie. Door een uitgebreide intake vooraf brengen wij uw organisatie op deze aspecten in kaart en adviseren wij u over het gewenste profiel.

Neem contact op

De kracht van ons netwerk

Onze wervingsstrategie is maatwerk en zal vooral bestaan uit een intensieve search in ons bestaande netwerk en database, ondersteund door het gebruik van social media, online platforms en eventueel fysieke advertenties in dagbladen.

Grondige selectie

Uit de totale repons maken wij samen met u een voorselectie en zullen wij door middel van uitgebreide diepte interviews spreken met de kandidaten. Niet alleen werkervaring en competenties komen aan bod, ook identiteit, persoonlijke waarden, leiderschapsstijl en drijfveren zijn onderwerp van gesprek. Desgewenst kan e.e.a worden geobjectiveerd door assessment instrumenten.

Voor wie werken we

NGO's

Bent u sterk maatschappelijk betrokken en heeft u de ambitie om toezichthouder te zijn? Schrijft u zich dan bij ons in als kandidaat. Wij hebben regelmatig interessante vacatures voor de functie van toezichthouder/commissaris. We staan hierbij nadrukkelijk open voor startende toezichthouders. Bent u zich aan het oriënteren? Bel ons vooral voor een goed gesprek.

Zorg

Bent u beschikbaar als interim-manager? En werkt u graag bij een identiteitsgedreven organisatie? Schrijf u dan in bij ons, zodat we elkaar kunnen leren kennen. We richten ons op bestuur en hoger management, vooral in zorg, onderwijs, welzijn en familiebedrijven.

Onderwijs

Zoekt u naar een nieuwe uitdaging? Bent u toe aan de volgende stap in uw loopbaan? Wilt u zich verder ontwikkelen in leiderschap? Dan komen we graag met u in contact. Wij hebben regelmatig vacatures voor de functie van bestuurder of manager in christelijke organisaties.

Gegarandeerd een zorgvuldig selectieproces voor uw organisatie

Wij zijn partner in uw eigen selectieproces en adviseren u met betrekking tot de besluitvorming en eventueel arbeidsvoorwaarden.

Vraag naar de mogelijkheden