Opdrachtgevers

Wij verdiepen ons in uw organisatie

Ons vak is het vinden van de juiste mensen met de juiste leiderschapsstijl voor uw organisatie. Dat is meer dan het matchen van een functieprofiel met CV’s. De optimale match ontstaat als de ervaring, drijfveren, identiteit en competenties van de kandidaat aansluiten bij de waarden, ambities en cultuur van uw organisatie. Door een uitgebreide intake vooraf brengen wij uw organisatie op deze aspecten in kaart en adviseren wij u over het gewenste profiel.

De kracht van ons netwerk

Onze wervingsstrategie is maatwerk en zal vooral bestaan uit een intensieve search in ons bestaande netwerk en database, ondersteund door het gebruik van social media, online platforms en eventueel fysieke advertenties in dagbladen.

Grondige selectie

Uit de totale repons maken wij samen met u een voorselectie en zullen wij door middel van uitgebreide diepte interviews spreken met de kandidaten. Niet alleen werkervaring en competenties komen aan bod, ook identiteit, persoonlijke waarden, leiderschapsstijl en drijfveren zijn onderwerp van gesprek. Desgewenst kan e.e.a worden geobjectiveerd door assessment instrumenten.

Zorgvuldig proces

Wij zijn partner in uw eigen selectieproces en adviseren u met betrekking tot de besluitvorming en eventueel arbeidsvoorwaarden.

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Opdrachtgevers

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers:

Pandion Leiderschap gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.