Kandidaten

Schrijf u in bij Pandion Leiderschap en solliciteer op mooie vacatures bij christelijke organisaties. Wij richten ons op bestuurders- en managementfuncties op interimmanagement én op rollen als toezichthouder/comissaris. Waar ligt úw ambitie?

Schrijf je in      

Raad van Toezicht

Bent u sterk maatschappelijk betrokken en heeft u de ambitie om toezichthouder te zijn? Schrijft u zich dan bij ons in als kandidaat. Wij hebben regelmatig interessante vacatures voor de functie van toezichthouder/commissaris. We staan hierbij nadrukkelijk open voor startende toezichthouders. Bent u zich aan het oriënteren? Bel ons vooral voor een goed gesprek.

Interim managers

Bent u beschikbaar als interim-manager? En werkt u graag bij een identiteitsgedreven organisatie? Schrijf u dan in bij ons, zodat we elkaar kunnen leren kennen. We richten ons op bestuur en hoger management, vooral in zorg, onderwijs, welzijn en familiebedrijven.

Bestuurders en managers

Zoekt u naar een nieuwe uitdaging? Bent u toe aan de volgende stap in uw loopbaan? Wilt u zich verder ontwikkelen in leiderschap? Dan komen we graag met u in contact. Wij hebben regelmatig vacatures voor de functie van bestuurder of manager in christelijke organisaties.

Pandion Leiderschap gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.