Hoe is ons logo tot stand gekomen?

Categorieën: Blog

Bij de start van ons bedrijf hebben we best wel een tijd nagedacht over een goede naam. Er zijn een aantal bureaus die de naam van hun oprichters dragen. Bij ons zou dat dan Kok & Veldman of Veldman & Kok worden. Niet echt indrukwekkend vonden we. Daarnaast wilden we met de naam van ons bedrijf gelijk uitstralen wat onze bedoeling is. Aangezien Bernhard een hobby vogelaar is was de stap naar het vogelrijk snel gemaakt. We vonden in de visarend een vogel die uitbeeldt wat wij met ons bedrijf willen uitstralen: Leiderschap!

Het logo van Pandion Partners is een arend. Pandion is de griekse naam voor een (vis)arend. De arend wordt ook wel de koning onder de vogels genoemd. Hij is doelgericht, straalt kracht en gezag uit, heeft overzicht en een heel scherpe focus. In de bijbel wordt de arend of adelaar bijna 40 keer als symbool genoemd, waarbij ook zijn zorgende en beschermde kant wordt vermeld. De arend stimuleert en dwingt zijn jongen tot zelfstandigheid en het verlaten van de comfortzone. 
Hij geeft hen daarin de ruimte en ondersteunt waar dat nodig is. Al deze aspecten maken de arend tot een toonbeeld van leiderschap. 
In onze naam willen we bovendien partnership benadrukken. Wij willen een netwerkorganisatie zijn met een scherpe focus op waar wij goed in zijn. Voor aanvullende expertise doen wij een beroep op ons netwerk. Samenwerken, synergie, en de beste oplossing voor onze klant, staat voorop. Vandaar de naam Pandion Partners. Het verdere beeldwerk heeft Spankracht voor ons gedaan.

 Hiddende Visarend  (Pandion Haliaetus)  Bid de  Voor het logo 7iin we urgegaan van een  3dderde (speurerde) visa rend  Vrie n  page  3  13

 

 

 

 

Reageer

Auteur
G Veldman
Publicatie datum
14-9-2018 8:00
Deel dit artikel
Pandion Leiderschap gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.