Samenwerking Stichting op de Toekomst

 

 
Samenwerking met Stichting op de Toekomst

We zijn als bedrijf vooral bezig met leiderschap. Onderdeel daarvan is talentontwikkeling. Stichting op de Toekomst is ook actief in talentontwikkeling, maar op een ander vlak:

Mensen met psychische problemen in hun bagage vinden vaak moeilijk een plek op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt veel talent niet benut. Stichting Op de Toekomst wil een kans op succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt vergroten door te helpen bij het voorbereiden op en het zoeken van een baan.

Hoe doen we dat? Door een ontwikkeltraject te bieden op biologische wijnhoeve Colonjes in Groesbeek. Werken in de wijngaard wordt gecombineerd met een traject van intensieve coaching. In dit traject bieden wij structuur en betrokkenheid. Naast de wijnplanten groeit de zelfwaardering en het zelfvertrouwen. Het uiteindelijke doel is een concrete baan!

We vinden het mooi om bij te dragen aan de doelen van de stichting. Dit doen we onder andere door het inbrengen van onze kennis en ervaring. Stichting op de Toekomst is gedeeltelijk afhankelijk van donaties. U kunt ook bijdragen door het adopteren van een wijnstok waardoor u ook betrokken kunt raken bij de stichting. Adopteer een wijnrank!

Auteur: G Veldman
Publicatie datum: 10-2-2021